Vi söker en vårdadministratör/administratör till vår verksamhet i Mullsjö!

  • 26 november, 2018

Vi söker nu en noggrann och stresstålig vårdadministratör/administratör på 75 – 100 %.

Den vi söker är vårt ansikte utåt, tar emot våra besökare och ansvarar för vår reception och telefonväxel. Gör resebokningar för klienter och personal, administrativa klientärenden, inköp av löpande kontorsmaterial och postsortering. Ansvarar för journalskrivning och journalarkiv samt är behjälplig i allehanda kontorsgöromål till övrig personal.

Är du positiv, flexibel, noggrann och serviceinriktad är du rätt person för oss. Det är viktigt att du har förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete, är bekväm i att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i team.

Kvalifikationer:  Adekvat gymnasieutbildning. Utbildad vårdadministratör är meriterande. Du hanterar Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då tjänsten är krävande och omväxlande är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och kan hantera stress på ett bra sätt.
Tidigare erfarenhet inom området är meriterande.

Arbetstid: 75 – 100 %. Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas
Lön: Månadslön.

Kontaktpersoner: Verksamhetschef, Jonas Göransson, tfn 0392 – 375 02, jonas.goransson@irisuc.se eller Administrativ chef/Placeringskoordinator Ewa Sveningsson-Bock, tfn 0392 -375 47, ewa.sveningsson.bock@irisuc.se

Ansökan med CV skickas till: tjanst.mullsjo@irisuc.se Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, senast den 18 december 2018.
Tjänsten ska tillsättas i början av 2019.